top of page

HANDPLOCKAD PERSONAL

Behandlingar i världsklass

Vi använder innovativa tekniker och beprövade metoder för att skapa skräddarsydda behandlingar som passar dina unika önskemål och förutsättningar.

 

Våra behandlare har en utbildad blick för skönhet och en modern syn på skönhetsvård. De arbetar tillsammans med dig för att skapa en plan som är skräddarsydd för just dig.

DITT SJÄLVKLARA VAL TILL SKÖNHETSKLINIK

I hjärtat av Göteborg

Mitt i hjärtat av Göteborgs på Vallgatan 8 finner man Göta Hudkliniks nyöppnade skönhetsklinik! 

I Vallgravens anrika byggnader öppnar vi nu Göta Hudklinik i nya, fina & större lokaler! Du kan enkelt ta dig till oss via spårvagn eller annan kollektivtrafik.

Skäm bort dig själv med en skönhetsupplevelse tillsammans med oss på Göta Hudklinik!

Göta Hudkliniks filosofi

Göta Kliniks filosofi är djupt rotad i sitt Göteborgska ursprung, en stad där de svåra kustförhållandena sliter på hud. 

 

Vi tillämpar ett modernt tankesätt på gamla beprövade metoder, för att ändra synen på skönhetsbranschen och framhäva individens naturliga ansiktsdrag. Genom att studera flera olika tekniker, har vi formgivit unika behandlingstekniker. De resulterande behandlingarna definieras av kvalité och sofistikation.

 

Ambitionen med våra behandlingar är att gradvis förbättra din hy och elasticitet till att prestera bättre på lång sikt. I stället för en snabb tillfällig fix, är dessa behandlingar utformade för att framhäva personliga ansiktsdrag och utgöra en del av en hälsosam livsstil under många år framöver.

sanna.png
ppng1_edited.png

4,8 AV 5 STJÄRNOR

1000+ recensioner på Google & Bokadirekt, visar på att vi har Sveriges nöjdaste patienter.

ppng2_edited.png

I HJÄRTAT AV GÖTEBORG

Göta Hudklinik befinner sig mitt i centrala Göteborg, på Vallgatan 8 & lägger grunden till en fantastisk skönhetsupplevelse.

ppng3_edited.png

SÄKER BEHANDLING

Patienter är försäkrade och behandlas endast av handplockad personal med mångårig erfarenhet & ett estetisk öga.

IMG_4009 kopiera.jpg

Vår arbetsplats.

I vår verksamhet lägger vi stor vikt till patientens önskemål , sekretess & integritet. Det ligger oss varmt om hjärtat att bidra till ett bättre samhälle med stort fokus på holistisk skönhetsvård.

 

Vi strävar i vårt arbete för att skapa goda arbetsvillkor för våra anställda, där jämställdhet och diskrimineringsfrågor ligger i fokus för en god arbetsmiljö.

Kontakt

info@gotahudklinik.se

031-760 10 31

Vallgatan 8

411 16, Göteborg

bottom of page