top of page

LPG

Vad är LPG?

LPG är en innovativ teknik och behandlingsmetod som används inom estetisk medicin och kroppsbehandlingar. Förkortningen LPG står för "Lipomassage, Endermologie och Lymphatic Drainage". Det är en icke-invasiv och icke-kirurgisk metod som använder speciella mekaniska rullar och sug för att stimulera hudens och vävnadens naturliga processer.

 

Genom att applicera kontrollerade och precisionsriktade rörelser på huden kan LPG-behandlingar hjälpa till att förbättra blodcirkulationen, främja lymfatisk dränering, öka produktionen av kollagen och elastin, samt minska celluliter och förbättra hudens fasthet och ton.

Pris

LPG 1 behandling - 1.200 SEK

LPG- kur (5 behandlingar) - 5.500 SEK
LPG - kur (10 behandlingar) - 10.500 SEK

Vad används LPG till?

LPG är en mångsidig behandlingsmetod som används för att behandla olika estetiska och medicinska tillstånd. Den används för att minska och bekämpa celluliter genom att förbättra blodcirkulationen och lymfatisk dränering samt öka kollagen- och elastinproduktionen i huden. LPG används också för att förbättra hudens fasthet, ton och struktur, och kan vara effektivt vid behandling av ärr, sträckmärken och ojämnheter. Dessutom kan LPG användas för kroppskonturering och fettreducering genom att målinriktat behandla specifika områden. För personer som lider av muskelsmärta och spänningar kan LPG-behandlingar ge lindring genom att lösa upp muskelspänningar och förbättra muskelavslappning. Sammantaget är LPG en allsidig behandlingsmetod som kan anpassas för att möta olika individuella behov och ge långsiktiga resultat.

Vem kan behandlas med LPG?

LPG-behandlingar är lämpliga för en bred målgrupp och kan gynna olika individer med olika behov. Denna teknik är särskilt fördelaktig för personer som vill förbättra hudens fasthet och elasticitet, minska celluliter och förbättra kroppens konturer.

 

LPG-behandlingar kan också hjälpa till med lymfatisk dränering och förbättra blodcirkulationen, vilket kan vara fördelaktigt för personer som lider av svullnad eller vätskeretention. Oavsett ålder eller kön kan LPG-behandlingar vara ett effektivt alternativ för att uppnå en förbättrad kroppskontur och en jämnare, fastare hudstruktur.

Vad är bindvävsmassage?

Bindvävsmassage är en manuell massageteknik som fokuserar på att stimulera och behandla bindväven i kroppen. Bindvävsmassagen är en djupgående och intensiv form av massage som riktar sig till det underliggande nätverket av bindväv, kollagen och elastiska fibrer som omger och stödjer muskler, organ och andra vävnader. Genom att använda specifika tekniker, såsom drag, tryck och sträckningar, kan bindvävsmassagen hjälpa till att lösa upp spänningar, förbättra blodcirkulationen och främja flexibilitet och rörlighet i bindväven. Dessutom kan bindvävsmassagen stimulera kroppens naturliga läkningsprocess, minska ärrvävnad och förbättra hudens kvalitet och elasticitet. Behandlingen kan vara intensiv och ibland obehaglig, men resultaten kan vara betydande för att främja välbefinnande och muskulär hälsa. Detta är precis vad en LPG behandling kan uppnå.

Hur ofta ska man genomgå LPG?

Frekvensen av LPG-behandlingar beror på individuella behov och behandlingsmål. Generellt sett rekommenderas en serie av behandlingar för att uppnå optimala resultat. I början av behandlingsförloppet kan det vara lämpligt att genomgå LPG-sessioner två gånger i veckan. Detta initiala intensiva behandlingsmönster hjälper till att stimulera och kickstarta de önskade effekterna på hudens och vävnadens tillstånd.

 

Efter den initiala serien av behandlingar kan man gå över till en underhållsfas, där en LPG-session per vecka eller varannan vecka kan vara tillräckligt för att bibehålla resultaten. Det är viktigt att diskutera och skapa en behandlingsplan i samråd med en professionell terapeut eller behandlare, som kan anpassa behandlingsfrekvensen efter individuella behov och önskemål.

Är du intresserad av LPG i Göteborg?

Hos oss på Göta Hudklinik prioriterar vi alltid en grundlig konsultation innan en LPG behandling för att säkerställa att vi uppfyller dina individuella behov och önskemål.

 

Du kan enkelt boka en kostnadsfri konsultationstid eller kontakta oss för att få hjälp med din bokning.

SE MER FRÅN OSS & VÅRA BEHANDLINGAR

Följ oss på våra kanaler

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page