top of page

Profhilo

Vad är Profhilo?

Profhilo är en innovativ behandling som riktar sig till att förbättra hudens kvalitet och återfuktningsförmåga. Det är en unik injektionsbehandling som använder sig av hyaluronsyra, en naturligt förekommande substans i huden, för att stimulera kollagen- och elastinproduktionen på ett effektivt sätt. Genom att injicera Profhilo i specifika områden i huden kan man uppnå en jämnare, fastare och mer ungdomlig hudstruktur.

 

Det som skiljer Profhilo från andra fillers är att den inte bara ger volym utan också förbättrar hudens övergripande kvalitet. Behandlingen är skonsam och ger naturliga resultat utan att överdriva ansiktsdrag.

Pris

Profhilo 2 ml - 3.600 SEK
Profhilo 2x2 ml - 6.000 SEK

Enligt lag krävs det att alla injektionsbehandlingar föregås av en konsultation minst 48 timmar innan själva behandlingen. Detta gäller både för nya injektionskunder och om det har gått mer än 6 månader sedan din senaste behandling.

Vad används Profhilo till?

Profhilo är en anti-aging-behandling som injiceras och består av hyaluronsyra. Den är utformad för att återställa elasticitet och fasthet i åldrande hud. Behandlingen kan appliceras på olika områden som ansikte, hals, dekolletage, armar, händer och knän, eller där hudens åldrande är synligt.

Resultaten av behandlingen kommer efter några veckor, med en förbättring av hudton, återfuktning och ökad fasthet. Linjer kan också minimeras.

Hyaluronsyra är mest känt för sin användning som "filler" för att ge volym till läppar eller för att konturera och forma ansiktsområden.

Profhilo skiljer sig från traditionella fillers genom sin unika struktur som möjliggör spridning över stora områden för att förbättra återfuktning, strama upp och ge en omformande effekt på huden.

Är Profhilo en behandling för mig?

En bra kandidat för en Profhilo behandling är en person som visar synliga tecken på åldrande hud, inklusive förlust av elasticitet och fasthet. Det kan också vara lämpligt för personer som upplever torr eller livlös hud på grund av brist på fukt eller kollagenproduktion.

Profhilo är en relativt mild behandling, så det är lämpligt för personer som inte vill ha en dramatisk förändring utan snarare en subtil förbättring av sin hudkvalitet. Behandlingen är också lämplig för personer som har känslig hud eftersom den är skonsam och inte innehåller några hårda kemikalier.

Det är viktigt att notera att Profhilo inte är lämpligt för personer som vill ha en mer markant förändring i sitt utseende, såsom att få volym i läppar eller kindben. Profhilo är främst avsett för att förbättra hudens övergripande struktur och kvalitet.

Vilka är skillnaderna mellan Profhilo och andra traditionella fillerbehandlingar?

Profhilo innehåller en hög koncentration av stabiliserad hyaluronsyra och utgör en enastående återfuktare snarare än en volymgivande fillerprodukt. Det injiceras precist under hudens yta och sprider sig snabbt, samverkande med ditt eget vävnad för att omedelbart öka fuktighetsnivån. Inom de kommande fyra veckorna går det in i nästa fas och stimulerar produktionen av elastin och kollagen. Detta resulterar i en omvandling av huden och ger den ett jämnare, mjukare och fastare utseende.

Med sin gel-liknande konsistens fördelas Profhilo smidigt och jämnt, utan risken för klumpbildning som kan förekomma med traditionella fillers. Detta innebär att behandlingen kan användas på områden som normalt är svårbehandlade med fillers, till exempel halsen.

Hur många Profhilo behandlingar krävs?

Vi föreslår vanligtvis 2-3 behandlingar för att uppnå de önskade resultaten, men antalet kan variera beroende på varje patients individuella behov och önskemål. Vid den första behandlingen kommer vi att utvärdera din utgångspunkt och ta fotografier av behandlingsområdet före behandlingsstart. Vi kommer att ge dig realistiska förväntningar på resultatet och ge dig tips och råd för att maximera chanserna till en framgångsrik behandling. Mellan varje behandling rekommenderas ett intervall på ca. 4 veckor, beroende på omfattningen av det behandlade området.

Är du intresserad av Profhilo i Göteborg?

Hos oss på Göta Hudklinik prioriterar vi alltid en grundlig konsultation innan en Profhilo behandling för att säkerställa att vi uppfyller dina individuella behov och önskemål.

 

Du kan enkelt boka en kostnadsfri konsultationstid eller kontakta oss för att få hjälp med din bokning.

SE MER FRÅN OSS & VÅRA BEHANDLINGAR

Följ oss på våra kanaler

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page