top of page

Morpheus 8

Vad är Morpheus 8?

Morpheus8 är en avancerad och innovativ behandlingsmetod som kombinerar mikroneedling och radiofrekvens (RF) teknologi för att ge en effektiv hudförbättring och föryngring. Genom att kombinera dessa två tekniker kan Morpheus8 behandla olika hudproblem, inklusive fina linjer, rynkor, akneärr, ojämn hudton och hudslapphet.

 

Den precist kontrollerade mikroneedling-processen penetrerar huden med tunna nålar samtidigt som radiofrekvensenergi levereras till de djupare lagren av huden. Detta stimulerar kollagenproduktionen, främjar cellförnyelse och stramar upp huden.

Pris

Ansikte - 7.000 SEK
Kropp - fr. 7.000 SEK

Vad används Morpheus 8 till?

Den används för att behandla olika hudproblem och ge en förbättring av hudens utseende och kvalitet. Med Morpheus8 kan man behandla och åtgärda problem som rynkor och fina linjer, ojämn hudton och textur, ärrbildning (inklusive akneärr) och hudslapphet. Behandlingen fungerar genom att mikronålar penetrerar huden och levererar RF-energi till de djupare hudlagren. Detta stimulerar kollagenproduktionen och förbättrar hudens fasthet och struktur. Morpheus8 är flexibel och kan anpassas efter individuella behov och behandlas på olika områden som ansikte, hals, dekolletage och kropp. Det rekommenderas att genomgå en serie av behandlingar för att uppnå optimala och långvariga resultat.

Är Morpheus 8 en behandling för mig?

Morpheus 8 passar väl för personer som upplever ålderstecken som rynkor, fina linjer, förlust av hudens elasticitet och ojämn hudton. Morpheus 8 är särskilt effektiv för att behandla områden som ansikte, hals och dekolletage, men också på andra delar av kroppen så som mage & lår.

 

Personer med olika hudtyper och hudfärger kan dra nytta av behandlingen, och den kan anpassas efter individuella behov. En god kandidat för Morpheus 8 är någon som vill förbättra hudens struktur, minska tecken på åldrande och återfå en jämnare och mer fastare hud. Radiofrekvenserna tar även bort en del oönskad fett, så som dubbelhaka.

Vad är återhämtningstiden med Morpheus 8?

Eftersom Morpheus 8 är icke-kirurgisk behandling finns det en väldigt liten återhämtningstid efter behandlingen. De flesta patienter känner sig bekväma att återgå till arbetet redan dagen efter ingreppet. Du kan uppleva milda punktblödningar omedelbart efter behandlingen, vilka bör lösa sig inom några minuter. Din hud kan se och kännas som om du har en solbränna upp till sju dagar efter Morpheus8-behandlingen. Se till att skydda din hud med tillräckligt solskydd efter ingreppet, eftersom den kommer att vara särskilt känslig för solskador.

Hur många Morpheus 8 behandling krävs?

Vi föreslår vanligtvis 3-4 behandlingar för att uppnå de önskade resultaten, men antalet kan variera beroende på varje patients individuella behov och önskemål. Vid den första behandlingen kommer vi att utvärdera din utgångspunkt och ta fotografier av behandlingsområdet före behandlingsstart. Vi kommer att ge dig realistiska förväntningar på resultatet och ge dig tips och råd för att maximera chanserna till en framgångsrik behandling. Mellan varje behandling rekommenderas ett intervall på 4-8 veckor, beroende på omfattningen av det behandlade området.

Hur går en Morpheus 8 behandling till?

Följ med på en Morpheus 8 behandling här på Göta Hudklinik i Göteborg för att strama upp huden och minska åldertecken.

Är du intresserad av Morpheus 8 i Göteborg?

Hos oss på Göta Hudklinik prioriterar vi alltid en grundlig konsultation innan en Morpheus 8 behandling för att säkerställa att vi uppfyller dina individuella behov och önskemål.

 

Du kan enkelt boka en kostnadsfri konsultationstid eller kontakta oss för att få hjälp med din bokning.

SE MER FRÅN OSS & VÅRA BEHANDLINGAR

Följ oss på våra kanaler

  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok
bottom of page