top of page

HArmonyCA

Vad är HArmonyCA?

HArmonyCa är en behandlingsmetod som kombinerar olika tekniker för att förbättra hudens volym och övergripande tillstånd. Genom att använda en kombination av specifika substanser, som hyaluronsyra och kalciumhydroxiapatit, uppnås omedelbar lyftning och långvariga effekter på huden.

Behandlingen involverar en hybridinjektion med dubbelverkande egenskaper. Genom att använda både kalciumhydroxiapatit (CaHA) och hyaluronsyra (HA) åstadkoms en omedelbar lyftning i det behandlade området. Samtidigt stimuleras kroppens naturliga produktion av kollagen, vilket ger en långvarig förbättring av huden.

Pris

Harmonyca fr. 9.000 SEK

Enligt lag krävs det att alla injektionsbehandlingar föregås av en konsultation minst 48 timmar innan själva behandlingen. Detta gäller både för nya injektionskunder och om det har gått mer än 6 månader sedan din senaste behandling.

Vad används HArmonyCA till?

En HArmonyCA behandling är särskilt effektiv för att ge volym och förbättra hudens struktur. Med hjälp av en kombination av hyaluronsyra och kalciumhydroxiapatit kan HArmonyCA ge omedelbara lyfteffekter och samtidigt stimulera kroppens naturliga produktion av kollagen för en långvarig förbättring.

HArmonyCA kan användas för att behandla flera områden, inklusive att minska synliga rynkor och fina linjer, förbättra hudens elasticitet och fyllighet samt ge volym till ansiktet. Vanliga behandlingsområden med HArmonyCA kan vara kinder, käklinje, nasolabialaveck och marionettelinjer.

Vem kan behandlas med HArmonyCA?

En HArmonyCA-behandling är lämplig för personer som vill förbättra utseendet och återställa volym och fyllighet till sin hud. Bra kandidater för HArmonyCA behandlingen inkluderar de som har upplevt volymförlust i ansiktet, synliga rynkor och fina linjer eller minskad elasticitet.

Personer som vill ha en naturlig förbättring och ett fräscht utseende utan att genomgå kirurgiska ingrepp kan dra nytta av HArmonyCA. 

Vilka är skillnaderna mellan HArmonyCa andra traditionella fillerbehandlingar?

En distinkt skillnad mellan konventionella fillerbehandlingar och HArmonyCa-injektionsbehandling är att HArmonyCa erbjuder en kombination av två behandlingar i ett. Här får du inte bara volymtillskott med hyaluronsyra för att återställa volymen i behandlingsområdet, utan även en långsiktig effekt som stimulerar kroppens kollagenproduktion. Detta uppnås genom kombinationen av hyaluronsyra och kalciumhydroxiapatit (CaHa), vilket främjar bildandet av nya kollagenfibrer och stödjer den naturliga produktionen av kollagen. Genom denna unika kombination får du både omedelbara och långvariga resultat som främjar hudens volym och elasticitet på flera nivåer.

Är jag rätt kandidat för HArmonyCA?

När det gäller att avgöra om HArmonyCa är den rätta behandlingen för dig är det viktigt att rådgöra med en kvalificerad specialist. Varje persons unika behov och förutsättningar bör beaktas för att säkerställa det bästa resultatet.

För att avgöra om HArmonyCa är rätt för dig kommer en noggrann bedömning och diskussion om dina mål och förväntningar att vara avgörande. En erfaren behandlingsspecialist kan utvärdera din hud och ge professionella rekommendationer baserat på dina individuella behov.

Kontakta oss idag för att boka en konsultation och få personlig rådgivning om HArmonyCa-behandlingen och om det är en lämplig behandling för att uppnå dina skönhetsmål. Välkomna att boka en helt kostnadsfri konsultation, idag!

Hur går en HArmonyCA
behandling till?

Följ med på en Harmonyca behandling här på Göta Hudklinik i Göteborg för att återskapa förlorad volymförlust och stimulera kollagenet.

Är du intresserad av HArmonyCA i Göteborg?

Hos oss på Göta Hudklinik prioriterar vi alltid en grundlig konsultation innan en HArmonyCA behandling för att säkerställa att vi uppfyller dina individuella behov och önskemål.

 

Du kan enkelt boka en kostnadsfri konsultationstid eller kontakta oss för att få hjälp med din bokning.

SE MER FRÅN OSS & VÅRA BEHANDLINGAR

Följ oss på våra kanaler

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page