top of page

Radiesse

Vad är Radiesse?

Radiesse är en populär behandling som används för att återställa förlorad volym och bekämpa tecken på åldrande i ansiktet och händerna. Radiesse är en filler baserad på kalciumhydroxiapatit (CaHA) som injiceras under huden för att ge omedelbar volym och förbättrad hudstruktur. CaHA i Radiesse stimulerar kroppens egen kollagenproduktion, vilket ger en gradvis och långvarig förbättring av hudens elasticitet och fasthet.

Radiesse kan användas oftast till hals och dekolletage för att strama upp hud ochkonturera ansiktets drag. Behandlingen är snabb och ger naturliga resultat med minimal återhämtningstid.

Pris

Radiesse - fr. 5.000 SEK

Enligt lag krävs det att alla injektionsbehandlingar föregås av en konsultation minst 48 timmar innan själva behandlingen. Detta gäller både för nya injektionskunder och om det har gått mer än 6 månader sedan din senaste behandling.

Vad används Radiesse till?

Radiesse används främst för att återställa volym och bekämpa tecken på åldrande i ansiktet och händerna. Syftet med behandlingen strama upp huden, bättra åldersrelaterad volymförlust, samtidigt som man förbättrar hudens elasticitet.

 

Radiesse kan användas för att behandla flera områden i ansiktet, inklusive kindben, haka och käklinjer. Det kan också användas för att korrigera nasolabiala veck (rynkor från näsvingarna till mungiporna), marionettlinjer (rynkor från mungiporna ner mot hakan) samt för att ge volym åt kinderna och definiera käklinjerna. I händerna kan Radiesse förbättra volymförlust och göra huden mer fyllig och elastisk.

Behandlingen är målinriktad och skräddarsydd för varje individ, och resultatet är naturligt och långvarigt, vilket gör Radiesse till ett populärt val för många som önskar återställa volymförlust och uppnå ett naturligt resultat.

Är Radiesse en behandling för mig?

En lämplig kandidat för en Radiesse-behandling är en person som upplever åldersrelaterad volymförlust, slapp hy, eller förlust av volym i ansikte, hals, dekolletage eller händerna. Det kan vara personer som önskar förbättra hudens elasticitet, konturera ansiktet eller återge spänst och elasticitet.

Det är viktigt att notera att varje individ är unik, och det bästa sättet att avgöra om Radiesse är en lämplig behandling för dig är genom en konsultation med en av våra injektionsspecialister. De kommer att utvärdera dina specifika behov, medicinska historia och önskemål för att fastställa om Radiesse är det lämpliga alternativet för dig.

Vilka är skillnaderna mellan Radiesse andra traditionella fillerbehandlingar?

Radiesse skiljer sig från andra traditionella fillerbehandlingar på flera sätt. Radiesse består av kalciumhydroxiapatit (CaHA), vilket ger både omedelbar volymeffekt och stimulerar kroppens naturliga kollagenproduktion över tid. Detta skiljer sig från de vanliga hyaluronsyra- eller kollagenbaserade fillers.

Utöver detta så varar Radiesse-resultaten betydligt längre än traditionella fillers. Med en varaktighet på upp till 12-18 månader eller mer kan man njuta av effekterna under en längre tid och minska behovet av frekventa behandlingar som kan krävas med vissa traditionella fillers.

När det gäller användningsområden är Radiesse speciellt utformat för att behandla djupa veck, linjer och volymförlust i ansiktet samt för att förbättra spänst, elasticitet, även volym i händerna. Å andra sidan används traditionella fillers ofta för att ge volym till specifika ansiktsområden.

Är du intresserad av Radiesse i Göteborg?

Hos oss på Göta Hudklinik prioriterar vi alltid en grundlig konsultation innan en Radiesse behandling för att säkerställa att vi uppfyller dina individuella behov och önskemål.

 

Du kan enkelt boka en kostnadsfri konsultationstid eller kontakta oss för att få hjälp med din bokning.

SE MER FRÅN OSS & VÅRA BEHANDLINGAR

Följ oss på våra kanaler

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page