top of page

Behandlingar

Nedan kan du se alla behandlingar som går att boka hos oss på Göta Hudklinik. Allt från hudföryngrande laserbehandlingar till skulpturerande injektionsbehandlingar.

Är du osäker på vilken eller vilka behandlingar som passar dig bäst? Boka en kostnadsfri konsultation idag så hjälper vi dig i sin skönhetsvård!

Sculptra är en injektionsbehandling som kan användas för att öka volymen i ansiktet och minska synliga rynkor. Resultaten är långvariga och ger ett naturligt resultat.

bakgrund1.jpg

IPL (Intense Pulsed Light) är en icke-invasiv behandling som använder högintensivt ljus för att reducera hudproblem som tex. pigmenteringar och kärl.

Återge eller skapa volym, få tydligare ansiktsdrag eller fyll ut djupa rynkor. Med våra fillers kan du alltid räkna med högsta kvalité, alltid CE-märkta och 100% veganska.

Har du besvärande rynkor, överspända muskler, överdriven svettning (hyperhidros) eller gnisslar du tänder? Då kan denna behandling kan vara din lösning.

LPG är en icke-kirurgisk behandling som använder mekanisk massage för att öka blodcirkulationen, reducera celluliter och förbättra hudens fasthet och ton.

HarmonyCa är en avancerad fillerbehandling som kan användas för att öka volymen i ansiktet, minska rynkor och förbättra hudens fasthet. Behandlingen arbetar långsiktigt.

bakgrund2.jpg

Profhilo är en injektionsbehandling som använder hyaluronsyra för att öka hudens fasthet och elasticitet. Behandlingen kan reducera rynkor och förbättra hudens struktur.

Hårborttagning med laser är en effektiv behandling som kan reducera oönskad hårväxt på kroppen. Behandlingen är skonsam och ger långvariga & permanenta resultat.

bakgrund3.jpg

Med DermaPen 4 stimuleras hudens egna kollagen för att förminska och förebygga hudens åldrande. Ger även snabbt lyster, jämnare hudton och struktur samt motverkar akne.

HYALASE

Få bort oönskad fillers med hjälp av Hyalase. Behandlingen kan användas för att bryta ner hyaluronsyra i huden. Det kan användas för att korrigera överinjicerade områden eller för att lösa upp fillers vid behov.

Den perfekta behandlingen för snabbt lyster och åtstramade porer. En cocktail med botox, hyaluronsyra och serum för att åstadkomma jämnare hud och balanserad talgproduktion.

Morpheus 8 är en avancerad mikronålsbehandling som kombinerar radiofrekvensenergi och mikronålar för att förbättra hudens struktur och fasthet, reducera rynkor och minimera porer.

Prenumerera på vårat  nyhetsbrev

Välkommen in i GHK-familjen!

Var först med senaste skönhetstrenderna, hudvårdstips, erbjudanden & mer!

bottom of page