top of page

Jenny

Aukt. Hudterapeut

15%

VÄLKOMSTERBJUDANDE

På alla hudvårdspaket

Erbjudandet gäller t.o.m. den 31 oktober och kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Erbjudandet inkluderar alla köp av hudvårdspaket med första behandlingstillfälle före den 31 oktober. Alla hudvårdsbehandlingar måste slutföras inom 6 månader

Priser

Soft lift

Fillers

betala senare.png

Konsultation

Enligt lag krävs det att alla injektionsbehandlingar föregås av en konsultation minst 48 timmar innan själva behandlingen. Detta gäller både för nya injektionskunder och om det har gått mer än 6 månader sedan din senaste behandling.

Vi rekommenderar att du bokar en konsultation via telefon eller FaceTime, där vi kommer att ringa upp dig och ge dig detaljerad information om den specifika behandlingen. Om du föredrar det är du också välkommen att komma till kliniken för en personlig konsultation.

Vi tror på att kunskap ska vara tillgängligt för alla och erbjuder därför helt kostnadsfria konsultationer här på Göta Hudklinik!

Profhilo

HarmonyCA

Sculptra

Microtoxin

Botox

Dermapen 4

Morpheus 8

Hårborttagning

Radiesse

LPG

IPL

ppng1_edited.png

4,9 AV 5 STJÄRNOR

500+ recensioner på Google & Bokadirekt, visar på att vi har Sveriges nöjdaste patienter.

ppng2_edited.png

I HJÄRTAT AV GÖTEBORG

Göta Hudklinik befinner sig mitt i centrala Göteborg, på Vallgatan 8 & lägger grunden till en fantastisk skönhetsupplevelse.

ppng3_edited.png

SÄKER BEHANDLING

Patienter är försäkrade och behandlas endast av handplockad personal med mångårig erfarenhet & ett estetisk öga.

bottom of page