top of page

Lär känna hjärtat & hjärnan bakom Göta Hudklinik.

Vi är glada över att få presentera en intervju med Sanna Naumanen, VD för Göta Hudklinik. Med sin bakgrund som legitimerad sjuksköterska och expert inom injektionsbehandlingar och "full face"/"soft lift" behandlingar, har Sanna byggt upp en passion för att hjälpa sina kunder att förebygga och behandla ålderstecken samt lyfta fram deras unika skönhet. I denna intervju ger hon oss en inblick i hennes resa, visionen för Göta Hudklinik och hennes perspektiv på skönhetsvårdsbranschen.

Jag tror att många är nyfikna på dig, skulle du kunna berätta lite om dig själv, din bakgrund, hur du hamnade i denna bransch samt hur Göta Hudklinik kom att skapas?

Absolut! Efter att ha avslutat min sjuksköterskeutbildning 2007 har jag arbetat inom olika områden inom vården och även drivit ett vårdboende tillsammans med min familj. Under tonåren brottades jag själv med problemhud och kämpade med att hitta en lösning. Men det var först 2017 som jag vågade testa mer avancerade behandlingar, vilket förändrade allt för mig. Det var då jag insåg att jag ville hjälpa andra i samma situation.

Sedan 2017 har jag ägnat mig heltid åt injektionsbehandlingar och avancerad hudvård. Med skapandet av Göta Hudklinik ville jag bidra till att normalisera synen på estetiska behandlingar. Varje dag möter vi kunder med olika behov och att kunna hjälpa dem med allt från spänningshuvudvärk och svettningar till volymförlust i ansiktet är en fantastisk känsla.

Vilken är din vision och målsättning för Göta Hudklinik inom skönhetsvårdsbranschen?

Vår vision på Göta Hudklinik är att erbjuda säkra och resultatinriktade behandlingar av hög kvalitet. Vi strävar alltid efter att vara i framkant och hålla koll på de senaste trenderna och rörelserna inom branschen runt om i världen. Vi tar del av forskning och studier inom de områden vi fokuserar på för att fortsätta driva branschen framåt i rätt riktning.

Det som verkligen skiljer oss från andra kliniker inom samma bransch är vår helhetsförståelse för hudhälsa. Vi inser att hud och hudens åldringsprocess är mycket mer än bara injektioner eller laserbehandlingar. Det är något vi har arbetat fram tillsammans i vårt team. Vi fokuserar på att behandla både det som är under huden och hudens yttersta lager för att uppnå optimala resultat. Dessutom utbildar vi våra kunder om hur de bäst kan ta hand om sin hud även efter våra behandlingar.

Hur ser du på utvecklingen inom skönhetsvårdsbranschen och hur ser du Göta Hudklinik möta de senaste trenderna och klienternas behov?

Skönhetsbranschen har en stadig tillväxt och intresset för icke-invasiva behandlingar ökar för varje år. Vi ser också att trender sprids snabbt via sociala medier. Men jag har lärt mig genom åren att trender kommer och går. På Göta Hudklinik strävar vi istället efter att möta våra kunders individuella önskemål och säkerställa att behandlingarna harmoniserar med deras ansikte och kropp. Om vi anser att en behandling inte passar en kund eller om förväntade resultat inte kan uppnås, kommer vi att vara ärliga och säga nej.

Hur ser du på Göta Hudkliniks kundfokus och vilka åtgärder vidtas för att säkerställa att våra klienter får en säker, positiv och personlig upplevelse?

Vi lägger stor vikt vid vårt kundfokus på Göta Hudklinik. Genom konsultationer och uppföljningar kan vi följa våra kunder från start till mål. Vi skapar individanpassade behandlingsplaner för att möta varje kunds specifika behov och finns där för att ge stöd så länge de behöver det. Vårt mål är att ge varje klient en säker, positiv och personlig upplevelse genom hela deras resa hos oss.

Vad tror du är de viktigaste faktorerna när det gäller att upprätthålla hög kvalitet och säkerhet i våra behandlingar och produkter?

För att upprätthålla hög kvalitet och säkerhet i våra behandlingar och produkter är det viktigt att ha personal med bred kompetens och specialistutbildning inom de områden vi arbetar. Vi använder enbart produkter från världskända märken och köper direkt från tillverkaren för att säkerställa äkthet och kvalitet. Vi strävar också efter kontinuerlig utbildning för att utöka våra kunskaper och förbättra våra tekniker. Varje år genomgår vi utbildningar inom komplikationshantering för att hålla oss uppdaterade om de senaste riktlinjerna och säkerhetsprotokollen.

Hur tror du att vi som samhälle bör engagera oss för en bättre hållbarhet kring självkänsla inom skönhetsvårdsbranschen?

Hållbarhet kring självkänsla är en viktig fråga för oss och skönhetsvårdsbranschen. Som samhälle behöver vi arbeta för att främja en positiv och realistisk syn på skönhet och uppmuntra till acceptans av våra unika drag och ålderstecken. Det handlar om att fokusera på att uppnå en hälsosam och självsäker självbild istället för att sträva efter att bli någon annan. Det är viktigt att vi som bransch lyfter fram mångfald och inkludering, samt att erbjuda behandlingar och produkter som förstärker den naturliga skönheten hos varje individ.

Hur tror du att skönhetsvårdsindustrin kommer att se ut om 5-10 år?

Under de senaste åren har vi sett en ökande trend mot naturliga resultat inom skönhetsvårdsbranschen. Människor väljer att ta bort gamla fillers och liknande. Jag hoppas att denna trend fortsätter och att eventuella tabun kring injektionsbehandlingar och kirurgi försvinner. Det bör vara accepterat att göra behandlingar om det är något vi personligen önskar. Att ha några rynkor här och där är helt naturligt och vackert. Vi vill snarare främja en helhetssyn på friskhet och livlighet i utseendet.

Hur ser de närmaste åren ut för Göta Hudklinik tror du?

Jag ser fram emot att fortsätta leda inom branschen och inspirera både våra kunder och kollegor. Vi kommer att fortsätta erbjuda säkra och resultatinriktade behandlingar av hög kvalitet och vara lyhörda för våra kunders individuella behov. Vi strävar alltid efter att vara uppdaterade och införliva de senaste rörelserna och trenderna inom skönhetsvårdsbranschen för att fortsätta leverera enastående resultat och upplevelser för våra kunder. Vi vill fortsätta utbilda våra klienter genom våra olika plattformer.

Avslutningsvis, vad skulle du vilja säga till våra nuvarande och framtida klienter som funderar på att besöka Göta Hudklinik?

Till våra nuvarande och framtida klienter vill jag säga: varmt välkomna till Göta Hudklinik! Vi är inte bara en klinik, vi är en destination för välbefinnande och självkärlek. Vi förstår att varje individ är unik och vi strävar alltid efter att skapa en säker, positiv och personlig upplevelse för er. Vi lyssnar på era önskemål och behov, och tillsammans skapar vi individanpassade behandlingsplaner för att hjälpa er uppnå era mål. Vi är passionerade och engagerade i att erbjuda er de bästa möjliga resultaten genom att framhäva dina naturliga drag! Vi ser fram emot att vara er partner i er resa mot ökad självkänsla och hudhälsa - tack för mig!

bottom of page