top of page

Dermapen 4

Vad är Microneedling & Dermapen 4?

Microneedling är en hudvårdsbehandling som använder små nålar för att skapa kontrollerade mikrokanaler i huden. Dessa mikrokanaler stimulerar kroppens naturliga läkningsprocess och ökar produktionen av kollagen och elastin, vilket resulterar i förbättrad hudtextur och minskade hudproblem som ärr, fina linjer och rynkor.

 

Dermapen 4 är en avancerad & marknadens främsta microneedling-enhet som används för att utföra microneedling. Den är utrustad med flera mikronålar som snabbt och precist rör sig över huden, vilket gör behandlingen effektiv och skonsam. Dermapen 4 kan anpassas efter individuella behov och kan behandla olika områden på kroppen.

Pris

Ansikte - 2.395 SEK
Ansikte & hals - fr. 2.795 SEK

Ansikte, hals & dekolletage - 3.195 SEK

Vad används Dermapen 4 till?

Dermapen 4 är en avancerad teknik inom microneedling som används för att behandla en rad olika hudtillstånd. Den används främst för att förbättra hudens textur, återfuktningsförmåga och för att minska synligheten av ärr, rynkor och fina linjer. Dermapen 4 kan också användas för att behandla hyperpigmentering, solskador, förstorade porer och ojämn hudton.

 

Genom att skapa små kontrollerade mikrokanaler i huden stimuleras kroppens naturliga läkningsprocess och produktionen av kollagen och elastin ökar. Detta leder till förbättringar i hudens struktur och utseende. Dermapen 4 är skonsam, anpassningsbar och kan utföras på olika hudområden, inklusive ansikte, hals, dekolletage och kropp. Resultaten blir gradvisa och en serie behandlingar rekommenderas för att uppnå optimala resultat. Det är viktigt att rådgöra med våra auktoriserade hudterapeuter eller specialister för att diskutera dina specifika hudproblem och mål innan du genomgår en Dermapen 4-behandling.

Är microneedling & Dermapen 4 en behandling för mig?

En lämplig kandidat för microneedling & Dermapen 4 är vanligtvis någon som vill förbättra hudens textur, minska synliga ärr, behandla pigmentförändringar eller förbättra hudens övergripande utseende. Man kan ha olika hudproblem såsom fina linjer, rynkor, ojämn hudton eller stora porer. Microneedling & Dermapen 4 kan vara ett bra alternativ för dig som söker en mild och minimalt invasiv behandling utan längre återhämtningstid.

 

Det är viktigt att du har generellt frisk hud och inte lider av hudinfektioner, akut akne eller aktiv herpesinfektion. En konsultation med våra erfarna hudterapeuter är avgörande för att bedöma om microneedling är lämplig och skapa en skräddarsydd behandlingsplan utifrån dina önskemål och förutsättningar.

Resultatet av en microneedling & Dermapen 4 behandling.

Resultaten av microneedling & Dermapen 4 behandling kan liknas vid effekterna av avancerade laserbehandlingar och medicinska peelingar. Det är en viktig del av vårt omfattande sortiment av hudföbättrings- & föryngringsbehandlingar. Vi är glada över att kunna erbjuda denna fantastiska teknik som har visat sig ge fantastiska resultat. Många av våra nöjda kunder inkluderar microneedling & Dermapen 4 som en regelbunden del av sin skönhetsrutin för att bibehålla och förbättra deras hudkvalitet. Genom att uppdatera och förnya huden med microneedling & Dermapen 4 några gånger per år kan du njuta av en fräsch och förbättrad hy året om!

Gör microneedling eller Dermapen 4 ont?

Behandlingen anpassas efter individens behov och kan variera i djupet beroende på det område som behandlas. Vid en mild uppfräschning av huden kan du förvänta dig en behaglig vibrationskänsla mot ansiktet. Vid djupare behandlingar för att reducera upphöjda ärr kan du känna något mer, men det är fortfarande bekvämt och bedövning behövs inte. Behandlingstiden varierar upp till en timme, beroende på vilka områden som ska behandlas. Observera att behandlingen inte är lämplig om du är sjuk eller har aktiv acne. Vårt främsta mål är att ge dig en positiv och bekväm behandlingsupplevelse.

Risker med microneedling & Dermapen 4?

Här på Göta Hudklinik erbjuder vi en trygg och professionell microneedling-behandling med marknadens främsta microneedling maskiner som Dermapen 4. Våra erfarna och välutbildade auktoriserade hudterapeuter använder den mest avancerade och säkra utrustningen för att ge dig fantastiska resultat. Vi betonar vikten av att låta våra experter utföra behandlingen, då hemmabruk av microneedling-rollers kan vara riskabelt och leda till okontrollerade skador. Vi ser till att du får en säker och skräddarsydd behandling hos oss på Göta Hudklinik, där du är i trygga händer.

Hur går en Dermapen 4
behandling till?

Följ med på en Dermapen 4 behandling här på Göta Hudklinik i Göteborg för att öka kollagen stimuleringen och återfukta huden på djupet.

Är du intresserad av Dermapen 4 & microneedling i Göteborg?

Hos oss på Göta Hudklinik prioriterar vi alltid en grundlig konsultation innan en Dermapen 4 behandling för att säkerställa att vi uppfyller dina individuella behov och önskemål.

 

Du kan enkelt boka en kostnadsfri konsultationstid eller kontakta oss för att få hjälp med din bokning.

SE MER FRÅN OSS & VÅRA BEHANDLINGAR

Följ oss på våra kanaler

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page